kvinne med sekk som hopper av glede, rød bakgrunn

Bedre arbeidsmiljø, økt produktivitet og konkurransedyktighet

Det er mange fordeler med å rekruttere via en bedrift som driver med arbeidsinkludering. Gevinsten kan være betydelig: motiverte medarbeidere og unge talenter er bare noen av fordelene.

Skrevet av: Trine Gjermundbo

I podcasten “Lederpodden” til Tor Åge Eikerapen (9.11 2022), forteller Ole Martin Jensen Larsen fra Høyskolen Kristiania om hvorfor arbeidsinkludering er positivt for arbeidsgivere. Han referer til forskning som viser at kollegaer til en som er ansatt via en arbeidsinkluderingsbedrift ofte får en økt opplevelse av mening og tilknytning til jobben, som igjen kan gi økt motivasjon og vilje til å strekke seg litt lenger. Økt forståelse for ulikheter kan også føre til mer empati, og bedre kommunikasjon. Alt dette påvirker produktiviteten og konkurransedyktigheten på en positiv måte.

 

Topp motiverte og lærevillige kandidater

 

Det er ulike grunner til at mennesker er innom en arbeidsinkluderingsbedrift. Fretex Jobb møter mennesker som svært gjerne vil jobbe og som gjør en stor innsats for å skaffe seg jobb. Å havne utenfor arbeidslivet kan skje hvem som helst.

 

Kandidatene som kommer til din bedrift via Fretex Jobb har valgt seg ut nettopp deg som arbeidsgiver, og er svært motiverte og lærevillige for å komme i gang i jobben. Opplæring foregår på vanlig vis som i alle nyoppstartede arbeidsforhold.

 

Tiltrekk deg unge talenter

 

De yngste deltakerne som nå skal inn i arbeidslivet har ny og annerledes kompetanse enn sine eldre forgjengere. Denne kompetansen har de fleste bedrifter stort behov for. De skiller seg også ut fra generasjonene før seg ved å være mer opptatt av verdier og mening i den jobben de bruker tiden sin på. For deg som bedrift, er derfor din satsning på mangfold og arbeidsinkludering et verdivalg som kan oppleves svært positivt for de yngre jobbsøkerne dere ønsker å tiltrekke dere.

 

Mens du venter byr vi på aktuelt stoff

 

Vi tror noe av det vi jobber med og noe av det vi kan, også er nyttig for flere å kjenne til. Derfor ønsker vi å sende deg noen nyhetsbrev, mens du eventuelt venter på en medarbeider.

 

Les mer om arbeidsinkludering på fretex.no

Slik fungerer det

Start video

Din neste arbeidstaker er ett klikk unna. Bare…

Lignende artikler